Diensten

1 partner voor al uw IT

1 adres, 1 team specialisten, voor al uw vragen.

Softconstruct biedt veel meer dan alleen professionele software-oplossingen.

U kan bij ons terecht voor een complete IT service. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van IT-infrastructuren.

U bent dus niet verplicht zich tot afzonderlijke bedrijven te richten voor uw software, hardware of support. Geen tijdverlies met uitzoeken waar het probleem nu juist zit en wie u daarvoor moet contacteren. Wij hanteren een no-nonsense politiek. 1 adres, 1 team specialisten, ongeacht het probleem.

Onze complete service houdt het volgende in:

Levering van hardware en software Installatie van deze hardware en software Opleiding Onderhoud van uw IT-infrastructuur Support bij problemen Extra diensten zoals online backup

Extra diensten

Informatisering geeft uw kantoor een stevige duw in de rug. IT is echter ook een kwetsbaar punt binnen uw organisatie. Het crashen van uw harde schijf, virussen, brand of diefstal: al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat uw kostbare kantoorgegevens verloren gaan, gegevens die letterlijk van levensbelang zijn voor uw onderneming. Om u tegen deze nachtmerrie te beschermen bieden wij u een extra dienst aan: Online backup, de beste verzekering tegen gegevensverlies.


ONZE PARTNERS

 

Om u een hoog serviceniveau te garanderen, kiezen wij resoluut voor kwaliteit.

Daarom werken wij enkel samen met sterke partners die uw vertrouwen waard zijn en u kunnen helpen in het efficiënt beheren van uw kantoor.

Hieronder vindt u enkele van onze belangrijkste partners:

Wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing en sturen u op basis daarvan vrijblijvend een offerte.

softconstruct_white_logo
Softconstruct NV
Singel 6 – B-2550 Kontich, Belgium
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be
microsoft_partner_logo_white