TOGA HOSTING

Advocatensoftware in de Cloud

lock_softworld_soft

Toga Hosting

Toga is beschikbaar met een optionele Hosting dienst. Dit wil zeggen dat we uw bestaande of nieuwe Toga beschikbaar kunnen stellen via Hosting in een Microsoft Azure Datacenter. U kunt dus uw vertrouwde software blijven gebruiken maar door de centrale opslag kunt u hem overal opstarten zolang je toegang hebt tot Internet.

Toga Hosting is de winnende combinatie van uw vertrouwde Toga software op uw computer met uw gegevens centraal opgeslagen in de Cloud. Bent u op zoek naar een flexibele oplossing om veilig op één op meerdere plaatsen, alleen of met meerdere gebruikers samen te kunnen werken, dan is Toga Hosting de ideale oplossing. Werkt u vandaag met Toga op uw eigen server en wenst u over te stappen naar onze cloud oplossing?

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info. Beslis snel en werk gratis met TogaLink.
U werkt al in de Cloud voor €20 excl. BTW per gebruiker per maand. De Backup is inbegrepen. Opgelet : deze service is enkel beschikbaar voor Windows 8 en hoger.

Om de veiligheid en privacy van uw gegevens te garanderen werken we samen met Microsoft Azure. Hebt u vragen rond deze technologie, aarzel niet ons hierover te contacteren, we bespreken het graag. Verder kan u hier meer over lezen op de Microsoft Azure site.

softconstruct_white_logo
Softconstruct NV
Singel 6 – 2550 Kontich
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be
microsoft_partner_logo_white