TOGA

Advocatensoftware

Curator

TOGA Curator is hét hulpmiddel voor het beheer van faillissementen.

Daarvoor zorgt in de eerste plaats een boekhoudmodule die het mogelijk maakt per faillissement een boekhouding te voeren.

Uiteraard beschikt u in TOGA Curator over de nodige extra contactfiches voor schuldeisers, schuldenaars, woonstkeuze…

Dankzij de rappel- en afsprakenagenda kunnen alle data en deadlines in het faillissementsdossier snel en kordaat worden opgevolgd.

In het dossieroverzicht heeft u ten allen tijde zicht op de status van alle schuldvorderingen en in de boekhoudmodule vindt u dan weer de volledige boekhoudkundige verwerking. Het complete overzicht van het gerealiseerd actief is bijgevolg maar een muisklik verwijderd.

Tijdsbesparend

De uitgebreide tekstverwerkingsmodule bespaart u enorm veel tijd bij het opmaken van de vele documenten die in de loop van het faillissement nodig zijn. TOGA Curator beschikt namelijk over een grote collectie standaardteksten en sjablonen. De gegevens uit het dossierbeheer en de boekhouding worden automatisch ingevoerd in deze standaardteksten. Het opmaken van het PV van verificatie of van fiscale fiches kost u op deze manier slechts een fractie van de tijd die u er vroeger aan besteedde. Bovendien vermijdt u rekenfouten.

Toga Curator berekent ook automatisch uw ereloon op basis van de voorwaarden die u aangeeft.

Flexibel

Ieder document dat door TOGA Curator geproduceerd wordt, is volledig naar uw hand te zetten. U kunt op een eenvoudige manier een eigen huisstijl creëren of verschillende documenten combineren tot een document dat volledig aan uw eisen voldoet.

Dankzij TOGA Hosting kunt u uw administratie ook meenemen op een draagbare computer. U werkt niet alleen hoe u dat wilt, maar ook waar en wanneer u dat wilt.

Volledig

TOGA Curator is één van de extra modules die u naast de standaardmodules van TOGA kan aanschaffen. Alle gegevens worden vlot uitgewisseld tussen TOGA en TOGA Curator. Op deze manier beschikt u naast het curatorgedeelte, ook over een volledig beheerspakket voor uw kantoor.

Een complete boekhoudmodule voor uw eigen boekhouding, al dan niet in vennootschapsvorm, een module voor het beheer van uw kosten en prestaties, een reeks handige hulpmiddelen voor interestberekening, indexaanpassingen, enz… het zit er allemaal in.

softconstruct_white_logo
Softconstruct NV
Singel 6 – B-2550 Kontich, Belgium
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be
microsoft_partner_logo_white