TOGA

Advocatensoftware

AppStore   GooglePlay

TogaLink App

Toga advocatensoftware is een veelomvattend pakket. Het beheert alle aspecten van een dossier, van relatiebeheer, over document en e-mail management, tot time sheets en boekhouding. Dit alles zorgt voor data, heel veel data. Vooral de digitalisering van het dossier, en de explosieve groei in het gebruik van e-mails heeft ervoor gezorgd dat de hoeveelheid gegevens in uw Toga-pakket exponentieel is toegenomen. Aan al deze data heb je natuurlijk niets als je deze niet op het juiste moment kunt raadplegen. De tijd dat er alleen maar gewerkt werd op kantoor achter een grote grijze computer is al lang voorbij, en met de komst van (snel) internet dat overal beschikbaar is, verwachten we meer en meer om altijd en overal toegang te hebben tot onze gegevens. Om hieraan tegemoet te komen biedt Softconstruct al enige tijd Toga Hosting aan. Deze oplossing bewaart de gegevens van uw vertrouwde Toga in de Cloud, zodat je laptop niet meer gekluisterd is aan het kantoor. Thuiswerken wordt kinderspel, en zelfs kantoren met meerdere vestigingen kunnen nu zonder problemen in één pakket werken. Toga kan zo letterlijk overal worden geraadpleegd, zolang je beschikt over een pc. Er zijn echter momenten waarop je je pc niet bij je hebt, maar toch dringend iets wilt kunnen noteren of raadplegen in je dossiers. Voor al die momenten is er nu de TogaLink App voor Android en iOS!

Deze app is de natuurlijke aanvulling op het Toga-pakket voor als je geen pc in de buurt hebt. De app, die beschikbaar is voor de 2 meest gebruikte mobiele besturingssystemen, is speciaal gericht op die informatie die onderweg van pas kan komen. Het is dus zeker niet de bedoeling om alle functies van Toga in je telefoon te stoppen.

Snelheid en eenvoud zijn sleutelbegrippen geweest bij het ontwerpen van de app. Al van bij het opstarten van de applicatie krijg je een scherm waar de meest urgente informatie direct in het oog springt : de ongelezen berichten en de eerstvolgende afspraken in de agenda. Hier kan je met één vingerbeweging direct verder mee aan de slag. Een dossier raadplegen kan ook vanaf het startscherm. Onze algemene zoekfunctie die al een paar jaar in Toga succes kent heeft ook hier zijn plaatsje gekregen. In zo’n dossier kan je alle contacten, afspraken, prestaties en berichten raadplegen. Werk je met Toga hosting, dan kan je zelfs alle documenten raadplegen. Gewoon, zomaar direct op je telefoon of tablet. Als je op een contact klikt dan kan je deze ineens een bericht sturen of bellen. De TogaLink app helpt je zelfs wanneer je telefoon in je broekzak zit. Door het systeem van notificaties krijg je een subtiele melding als er een nieuw bericht toegekomen is, of word je herinnerd aan een nakende afspraak. En het beste van TogaLink hebben we nog niet verteld : Toga Hosting-gebruikers krijgen TogaLink helemaal gratis! Toga-gebruikers die nog niet met ons hosting-systeem werken, kunnen mits de nodige aanpassingen aan hun netwerk, ook met onze app werken aan een maandelijkse abonnementsprijs van € 10 excl. BTW per gebruiker.

softconstruct_white_logo
Softconstruct NV
Singel 6 – B-2550 Kontich, Belgium
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be
microsoft_partner_logo_white