TOGA

Voorlopige Bewindvoering

Voorlopige Bewindvoering

Toga Voorlopige Bewindvoering (VOB) is een uitbreiding van het Toga-advocatenpakket die toelaat om op een zeer efficiënte en eenvormige wijze Voorlopig bewind-dossiers te beheren.

Het programma heeft daartoe enkele belangrijke troeven :

Dossierbeheer

In het dossierscherm zijn enkele bijkomende tabbladen voorzien waarin alle gegevens die specifiek zijn voor dit soort dossiers kunnen worden bijgehouden en geraadpleegd.

Periodieke rapportering is standaard aanwezig en in ruime mate aanpasbaar aan de individuele behoeften.

Sociaal verslag : In het dossier kan een chronologisch verslag worden aangelegd dat periodiek in een rapport verwerkt kan worden.

Boekhouding

Ieder VOB-dossier heeft zijn eigen afgescheiden boekhouding, die toelaat om zeer snel en gedetailleerd de financiële opvolging te doen.

Om de grote hoeveelheden financiële verrichtingen te kunnen beheersen beschikt Toga VOB over een zeer krachtige module voor elektronisch betalingsverkeer. Zowel het uitgaand betalingsverkeer met XML-bestanden als het verwerken van alle verrichtingen in de boekhouding met behulp van CODA-bestanden betekenen een enorme tijdswinst.

Het scherm voor inboeken van financiële verrichtingen via CODA is geoptimaliseerd om de uittreksels van al uw dossiers in één keer te kunnen verwerken, met minimaal gebruik van de muis.

softconstruct_white_logo
Softconstruct NV Singel 6 – B-2550 Kontich, Belgium Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be
microsoft_partner_logo_white