TOGA

Advocatensoftware

Toga NextGen

Advocatensoftware met sterke functionaliteit en een gebruiksvriendelijke interface. Toga NextGen is volledig compatibel met de nieuwste Windows 10 en Microsoft Office 365 en Office 2019 (steeds in 32 bit versie).  systeemvereisten

Nieuwe functies

TOGA NextGen biedt een overzicht in TWEE richtingen.

Vanuit het dossierscherm kunnen alle gegevens worden geraadpleegd die betrekking hebben op dat dossier: documenten, afspraken, boekhoudgegevens, afrekeningen… Alles is onmiddellijk beschikbaar zonder dat er moet gewisseld worden tussen de verschillende modules.

Langs de andere kant kan u eveneens een overzicht opvragen van 1 activiteit over ALLE dossiers heen. Zo kunt u bijvoorbeeld een lijst trekken van alle openstaande vorderingen.

In de documentenlijst is van ieder document een preview te zien zonder het document te moeten openen.

Alle documenten in TOGA zijn volledig doorzoekbaar op inhoud! Zowel Word- als PDF- documenten kunnen worden teruggevonden door middel van een stuk van de inhoud.

Kantoren met meerdere boekhoudingen kunnen overschakelen tussen verschillende boekhoudingen zonder het programma te moeten verlaten.

Gestroomlijnde interface

Hoe complex en uitgebreid de functies ook zijn, dit mag niet ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid. Om deze gebruiksvriendelijkheid te blijven garanderen en te voldoen aan de modernste standaarden op het gebied van software-ontwerp werd een gloednieuwe interface ontworpen.

Er werd dus niet alleen gekeken naar het esthetische maar ook naar veranderingen die het gebruiksgemak enorm ten goede komen, met als gevolg dat u gegevens sneller kan ingeven en kan genieten van een beter overzicht.

De nieuwe interface van TOGA is volledig in lijn met de interface van MS Office. U herkent meteen het systeem van tabbladen en de ‘ribbon’.

Het systeem van de tabblad-schermen heeft als voordeel dat u een overzicht behoudt van uw gegevens, terwijl u meerdere dossiers tegelijk raadpleegt of in meerdere modules tegelijk werkt.

De “ribbon” bovenaan het scherm is een verbeterde menubalk. De menubalk toont niet langer alle knoppen maar enkel de knoppen die op dat moment nuttig zijn. Deze plaatsbesparing zorgt ervoor dat de knoppen ook groter en duidelijker kunnen getoond worden.

Vele opties zijn door de gebruiker aanpasbaar. Door middel van uitschakelbare taakpanelen, verschillende kleurenschema’s en dergelijke, kan iedere gebruiker TOGA aanpassen aan zijn of haar wensen.

softconstruct_white_logo

Softconstruct NV
Singel 6 – 550 Kontich
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be

microsoft_partner_logo_white