TOGA

Advocatensoftware

Enkelvoudige boekhouding met verwerking van BTW

De TOGA-boekhouding voldoet aan de fiscale voorschriften waaraan advocaten onderworpen zijn en het inboeken gebeurt eenvoudigweg op grond van de effectieve geldbewegingen in contanten of via rekeningen. Het systeem van boeken werd ontworpen vanuit de dagelijkse praktijk: u boekt aan de hand van uw rekeninguittreksels.

Alle gegevens kunnen op uw scherm worden geconsulteerd, en zijn uiterst snel en gemakkelijk terug te vinden. U kunt vanzelfsprekend alle fiches, lijsten en overzichten afprinten die voor uw fiscale aangifte en voor een degelijk kantoorbeheer van belang zijn.

Automatisch maakt TOGA uw dagboek, dossierfiches, saldi derdengelden en fiches 281.50 op. TOGA controleert bovendien de saldi van de rekeninguittreksels, zodat u geen bedragen kan vergeten.

U kan nu ook rekeninguittreksels automatisch inlezen via CODA-bestanden. Een mooie tijdsbesparing als u vele geldbewegingen heeft. CODA-bestanden zijn elektronische bankuittreksels die door de meeste banken verstrekt worden of die door Isabel kunnen aangemaakt worden.

Het omgekeerde kan natuurlijk ook. U bereidt uw betalingen voor in de boekhoudmodule van TOGA en stuurt deze daarna elektronisch door via CIRI of XML.

TOGA Vennootschapsboekhouding met verwerking van BTW

Meer en meer advocatenkantoren kiezen voor een vennootschapsvorm. TOGA biedt hen bij die stap de nodige ondersteuning met de eigen vennootschapsboekhouding.

softconstruct_white_logo

Softconstruct NV
Singel 6 – 2550 Kontich
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be

microsoft_partner_logo_white