TOGA

Advocatensoftware

Naast het aanmaken en beheren van Word en Excel documenten kan u eender welk bestand importeren in TOGA.

Tekstverwerking

TOGA maakt voor de redactie van uw teksten gebruik van Word.

Het unieke aan het tekstverwerkingssysteem is dat de teksten worden voorbereid vanuit TOGA: naam en adres worden al ingevuld, samen met de andere standaardgegevens uit het dossier. Automatisch registreert het programma de kosten en prestaties en activeert eventueel de rappelagenda.

Standaardteksten

U gebruikt uw huidige standaardteksten of maakt er zelf snel nieuwe aan. Dankzij de Wordconsole voegt u eenvoudig velden of standaardteksten in. Nooit meer gaan opzoeken wat het adres of de geboorteplaats van uw cliënt is, gewoon het passende veld invoegen en het programma zoekt de rest op in het dossier. Hierdoor bespaart u tijd en worden fouten vermeden.

Ook gedetailleerde afrekeningen kan u met één muisklik in een document invoegen.

Briefhoofden en printerinstellingen

Een verzorgde correspondentie is uw visitekaartje naar de buitenwereld. Bij de installatie helpen wij u bij de aanmaak van uw briefhoofd en zorgen wij ervoor dat alle printerinstellingen juist ingesteld staan. Drukt u bijvoorbeeld het origineel van uw brieven af op briefpapier en doorslagen op het gewone kopieerpapier? Dan selecteert de Wordconsole zelf de juiste printer en papierlade.

softconstruct_white_logo

Softconstruct NV
Singel 6 – 2550 Kontich
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be

microsoft_partner_logo_white