TOGA

Advocatensoftware

Manueel en automatisch

TOGA laat u niet alleen toe uw prestaties manueel te registreren (timesheet), maar registreert ook volledig automatisch alle met de cliënt verrekenbare routinehandelingen (dossieraanmaak, briefwisseling en afrekeningen). Op basis daarvan maakt TOGA uw ereloonstaat aan. Voor één, twee, … of meteen alle dossiers.

Perfecte kostenraming

Ook uw kantoorkosten begroot u voortaan exact. Want naast de externe kosten die u aan derden betaalt (TOGA haalt ze rechtstreeks uit de boekhouding) zorgt TOGA ook voor de omslag van uw algemene kantoorkosten doordat het volledig automatisch het aantal brieven registreert die u in elk dossier verzendt.

Vorderingen

U kunt al uw vorderingen op de voet volgen en beheren door de rechtstreekse link met uw boekhouding.

Klok en controlelijsten

Door een eenvoudige muisklik schakelt u een klok in die loopt tot op het moment dat u ze onderbreekt en de prestatie toewijst aan een dossier.

Dossierverantwoordelijke en effectieve prestaties

TOGA maakt voor elk dossier een onderscheid tussen de advocaat die als dominus litis naar buiten treedt, diegene die het dossier beheert (de verantwoordelijke), en degene die in het dossier effectief prestaties verricht. Op die manier kan u uw kantoor grondig analyseren op basis van alle ingegeven kosten en prestaties.

softconstruct_white_logo

Softconstruct NV
Singel 6 – 2550 Kontich
Tel.: +32 (0)3/237 79 15   –   Fax: +32 (0)3/237 79 16   –   info@softconstruct.be

microsoft_partner_logo_white